Kuştaşı İlkokulu
Güroymak Kuştaşı Köyü 13800 Güroymak Bitlis
05414205125

VİZYON

Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.

MİSYON

Biz ; örgün eğitim sistemi içerisindeki ve dışındaki tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların; demokratik, hür, sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmak için varız.

Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

08:30 başlayıp saat 14:10 ´da derslerimiz bitmektedir.

Soba ile ısınma sağlanmaktadır.

Okulumuzun ana yola mesafesi 9 km. olup ilçe merkezine uzaklığı 22 km´dir.

İlçemizin en düzenli ve güzel köylerinden biridir.

Diğer Hususlar

Okulumuzda 1-2 ve 3-4 şeklinde birleştirilmiş sınıf eğitimi verilmektedir. Ayrıca kütüphanemiz de dahil tüm sınıflarda zemin tamamen halı ile kaplıdır.